Keresés

2017. március 21., kedd

Megszállottan nemezelek


A nemezelés küszöbén eltöltöttem jó sok időt.
Megpróbálok visszaemlékezni az első nemezeléssel kapcsolatos emlékemre, de pontosan  nem emlékszem a dátumra. Az első konkrét emlék, az Zsófiék ovis csoportja, talán a harmadik évben (kb 13 éve), amikor a gyerekekkel kokárdát nemezeltünk.
Megmondom őszintén, most úgy érzem, hogy elég nagy bátorság volt az akkor tőlem.

Többször nemezeltem már az elmúlt tizenvalahány évben, de mindig azt éreztem, hogy nem sikerült benyitnom azon a bizonyos ajtón. A küszöbön megrekedtem. Valamit nem értek, nem érzek...

Mindig átlengte egyfajta bizonytalanság.
Össze fog állni?
Olyan lesz, ahogyan én azt kigondoltam?

De azt hiszem most elkaptam valamit.
A népi játszóház vezetői tanfolyam nemezelő foglalkozásán egyszercsak összeállt az a sok dolog, amit eddig ebben a témában barátnőmtől, valamint innen - onnan magamra szedtem.

Nagy lelkesedéssel nekiálltam virágkelyheket nemezelni, amik mácsestartónak és ékszertartónak is használhatók.


Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel