Keresés

2017. április 22., szombat

Szülinapos kihelyezett "nyitott műhely"

Kihelyezett "nyitott műhely" tulajdonképpen annyit jelent, hogy bepakolok és útnak indulok.
Ma egy nagyon aranyos ötgyermekes család 4. kislányának szülinapi zsúrján jártam, ahova fürdősó készítésére való alapanyagokat vittem.


A fürdősó készítése tulajdonképpen csak egy ürügy arra, hogy szépen lassan nyitogassam a most még csak kislányok, de a jövő háziasszonyai szemét arra, hogy el lehet készíteni házon belül még az olyan luxus termékeket is, mint pl. egy gyógynövényes, aromaterápiás, méregtelenítő, stresszoldó fürdősó.


Nagyon fontosnak tartom, hogy megtapasztalják a kézzel alkotás, a tervezés és megvalósítás élményét. A gyerekek megérezzék annak az örömét, hogy Ők döntenek egy termék / tárgy kinézetéről, és meg is tudják azt valósítani.


A fürdősót egy jó belépő terméknek gondolom. Tulajdonképpen ezzel szeretném betenni a lábam a házba, aztán szépen becsúsztatni  a vegyszermentes tisztítószerek, és kozmetikumok saját kézzel való elkészítésének tudását, és igényét.


A fiatalok nagyon nyitottak, még nincsenek elkötelezve a "szines flakonos" tisztítószerek mellett.

Nagyon örültem Nekik!  

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel