Keresés

2018. február 4., vasárnap

2018 projektje

Elhatároztam, hogy 2018-ban feldolgozom az összes saját magam által festett és megfont fonalat, mielőtt a molyok eltüntetik az egészet.


Igyekszem védekezni a molyok ellen molyírtóval, és a gombolyagok mozgatásával is, de valljuk be ezek a molyok nagyon agresszív állatok.

1-1 gombócka (max 10 dekás) fonalakról van szó, úgyhogy úgy döntöttem, hogy a közepes méretű kézi szövőkereten szövöm majd meg őket, valamilyen színben hozzá passzoló iparos által készített fonal hozzáadásával. (Nekem gyári gyapjú fonalam szinte nincs is. A festésre vásárolt fonalaimat egy gyapjúfeldolgozó iparostól szerzem be.)

Ez az első darab:


2.

3.

4.

5.

6.

Fotytatás következik!

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel