Keresés

2018. február 19., hétfő

Első rongyszőnyegem


Megszületett az első!
Tényleg úgy simogatom, gyönyörködök benne, mint az anya, amikor először kezében tartja gyermekét. Nem látja rajta, hogy maszatos a kis teste, hogy lila a kis arca, hogy duzzadtak a szemei, az orra lapos.
Csak azt látja, hogy gyönyörű, és hogy az Övé!


Abszolút próba darabnak indult, évek óta felhasogatott rongycsíkokból, amikből hármas fonáson alapuló rongyszőnyeget akartam készíteni, amikor még úgy gondoltam, hogy nekem sosem lesz saját szövésű rongyszőnyegem.
Mindenféle elgondolás nélkül raktam egymás mellé az anyagokat...

Mivel Zsófi elfeslett paplanhuzatjából és lepedőjéből készült-némi sötétkék kiegészítővel, Zsófi méltán tarthat rá igényt. Ígyhát az Övé lett!

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel