Nade kanyarodjunk vissza ehhez a roppant egyszerű, de annál finomabb sütikéhez.
Recept: (12 db-hoz)
•1 tasak vaníliaízű pudingpor
•200 ml tej
•1 db bionarancs lereszelt héja és kifacsart leve - én nem használom a narancshéjat, mert nem bízom benne, hanem ismét a doTERRA esszenciális olajokhoz fordulok segítségül
•1 csomag konyhakész leveles tészta
•vaj a tepsihez
•barna cukor
1. Egy kisebb lábasban keverjük simára a pudingport és a tejet, majd kis lángon főzzük sűrűre. A tűzről levéve forgassuk bele a narancshéjat és -lét. (én jelen esetben a narancslé mellé 1 csepp olajat raktam.)
2. Simítsuk a narancsos krémet a kitekert tésztára, óvatosan tekerjük fel, azután vágjuk fel 12 egyforma darabra.
3. Nyomkodjuk a csigákat egy 12 darabos muffintespi kivajazott mélyedéseibe, és szórjuk meg némi barna cukorral. Végül süssük aranyszínűre a sütiket a 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt.
(Be fogok szeretni fém muffinformát, mert a szilikonnal is fenntartásaim vannak, de azért arra figyelek, hogy nem kínai termék legyen. Ez a forma pl. Olaszországban készült. )
Elkészítési idő: 35 perc
recept: mindmegette.hu