Keresés

2008. november 19., szerda

Erkölcsi dilemma

Van egy blog, amit nagyon szeretek. Gyönyörű képei, és érdekfeszítői írásai miatt, nagyon szívesen olvasom. A napokban olyan tragédia történt a blog írójával, hogy ha velem történik, én kapásból becsavarodtam volna tőle.(de nagyon)
Most jön az erkölcsi dilemám.
Olvassam-e tovább a blogját?, mert úgy érzem, mintha hívatlanul belekukucskálnék az életébe,(tudom, hogy mivel a blog nyilvános, ezért ez nem így van, de akkor is úgy érzem). Akkor meg megszólal egy másik hang, hogy miért csak akkor érdekel valaki, ha minden rendben van körülötte?
Mindenesetre, így ismeretlenül is nagyon megszenvedem a Vele történteket, mert ilyenkor rendre tudatosul bennem, hogy hihetetlen vékony pengén táncolunk mindannyian. Hiszek a sorsban, de ha tragédiáról hallok, nagyon nehezen élem meg.
Ui: nagy adag empátia ingyen elvihető!

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel