Keresés

2011. február 11., péntek

Napsütéses...

 
 ...időben is nagyon nehéz szinhűen fotózni ezeket a fonalakat. Nem tudom úgy beállítani a fényképezőgépet, hogy valamelyest hasonlítson a képen látható fonal az eredetihez.

Ezeket a fonalakat most megrendelésre készítettem, de ígérem lesznek a MESKA-n is hamarosan újak. Most egy kicsit több időt szeretnék szánni a varrásra, mert a lányaim nem hagyják, hogy véletlenül is megfeledkezzem a Nekik tett ígéreteimről. Már az anyagokat is odakészítették nekem, szinte márcsak meg nem varrták maguknak. Tényleg, miért is nem varrják meg maguknak ??? ;-) (mert én szeretném)Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel