Keresés

2017. április 26., szerda

Halvány árnyalatok

Végre volt időm felvetni a szövőkeretemet. Nem egy nagy munka a hagyományos szövőszék felvetéséhez képest, de csak a napokban kerítettem rá sort. Van egy nagy motring "aligfestett" kétágú gyapjúfonalam, ami a legútóbbi festét utolsó gombolyaga volt, maradék festékekkel festettem meg. Eleve "halálraítélt" fonal, erről tudtam, hogy ezt nem veszi meg senki, mert olyan kis halovány, olyan kis semmilyen. Úgyhogy nagyon jó lesz arra, hogy én készítsek belőle valamit. Semmi terv, csak annyit tudok, hogy széles felvetéssel akarok dolgozni. Semmi mintát nem szeretnék beletenni, csak a fonal halovány színvilága játszon benne kedvére. Most kezdtem, még sehol nem tartok vele, de nem kergetnek határidők, sem a tatár, úgyhogy majd egyszer csak elkészülök vele.Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel