Keresés

2021. június 25., péntek

Ezüstnő - 4.0 - Zárszó

Kitartó ember vagyok, amit elhatározok, illetve amibe belekezdek, azt végig is csinálom. (1 dolgot nem fejeztem csak be eddigi életemben, az a mérlegképes könyvelői képzés volt. A vizsga helyett a Szent Imre kórházba mentem anyukává válni. :) 


Szóval amit elhatározok, azt következetesen végig is csinálom, de ez nem azt jelenti, hogy utána ne változtatnám meg a döntésemet, ha visszatérően azt érzem, hogy nem érzem magam jól az adott helyzetben. 

Ez történt a hajammal is. 


Az "ezüstnővé" válásom alatt végig fenntartottam azt a lehetőséget, hogy bármikor visszafesthetem a hajam olyanra, amilyenre csak akarom. 

Végigcsináltam! Nem adtam fel menetközben, pedig sokszor nem volt egyszerű, de nagyon kíváncsi voltam a végeredményre. Pár hete teljesen festék nélkülivé vált a hajam,  vártam néhány hetet, de ahányszor csak belenéztem a tükörbe, egy szigorú arc nézett vissza rám. 

Szerintem alaphelyzetben sincs babaarcom, sőt elég szögletesnek látom, nincsenek kedves, lágy vonásaim, és erre az ezüst színű haj még rátett egy lapáttal.

Úgyhogy arra a döntésre jutottam, hogy első körben olyan festéket választok, ami a leginkább hasonlít az eredeti hajszínemhez, esetleg egy kicsit világosabbat, és 1 hete elengedtem az "ezüstnői" mivoltomat.

Hogy világosítok-e még rajta, vagy marad ilyen, vagy esetleg újra elkezdek ezüstösödni rábízom a jövőre.


Ezüstösödési folyamatom ITT olvashatod.
Fessünk Festőnövényekkel!

 
KatBo.Réka - Fessünk Festőnövényekkel!
Facebook-csoport · 355 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Sok szeretettel várok, hívok minden olyan vállalkozó kedvű társamat, akik belevágtak a növényi festés izgalmas világába. Osszuk meg egymással a már me...
 

Fessünk festőnövénekkel: lépésről-lépésre

Archívum

KatBo-KLUB

 
„KatBo-KLUB” csoport
Facebook-csoport · 62 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ahogyan azt a facebook is mondja, azért hoztam létre ezt a csoportot, hogy "egyszerűen oszthassak meg tartalamat ismerősökkel, családtagokkal, és munk...
 

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Vegyszer és Hulladékmentes élet

 
KatBo.Réka - vegyszer és hulladékmentes élet
Facebook-csoport · 72 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Üdvözöllek a csoportban! Több éve elsődleges szempont az életemben a vegyszer és hulladékmentesség. Kis lépésekben, de folyamatosan haladok ezen az út...
 

Címkék

access consciousness agyagozás ajándék ajánló álomfogó angyalhívó apróságok ásvány aszalás átépítés babaház babák bach virágterápia bálint nap batik befőzés bulletjournal búza cica cikk cukorvirág csak úgy család cser kiadó Csillaghegyi gyapjúnap csíráztatás csuhé decoupage dekoráció díj DIY doTERRA dugványozás édes egyéb ehetővirág ékszer élő ételek évértékelő évkör ezüstnő fermentálás fessünk festőnövényekkel festőnövény fókuszmandala foltvarrás fonal fonal festés fonalékszer fonás fotók frisstészta fürdőszoba gasztronómia gézkendő gyapjú gyapjú fonal gyékény gyerek gyerek - munka gyerekek gyerekjáték gyerekruha gyógynövény gyöngy gyöngyszövés gyurma hagyomány hálószoba házi patika háziállatok henna hímzés hírlevél homoktövis horgolás horgolótű horgolt kosár hulladékmentesen húsvét illóolaj inspiráció interjú játék kalap karácsony karácsonyfadísz Karácsonyi ötletek karantén karmantyúfa Kati süt kendőfestés kenyér kerámiák kert kertimunka Kézművelők Egyesülete kézművesség konyha kozmetikumok könyvajánló könyvkötés környezettudat kötés krumpli lakás lakásátalakítás lakásvásár Lakbear lakberendezés levendula logótervezés luffa macerátum macik macikaLand maradjotthon maszk masszázs média meggymag-párna méhviasz merjőszülni MESKA minimalizmus műhely Nagykörű Nagykörű 2.0 nappali nemezékszer nemezelés népélet népi játszóház néprajz neszesszer növekedés nyaralás nyitott műhely nyomtatható kép ősz őszi dekor őszi ötletek őszi ünnepkör őszvagyok patchwork pénztárca Piel & Pelle PRivátPRovence-NK2.0 programok projekt2018 redwork régiből új rendezvény rongybaba Rongyszőnyeg rózsa ruha ruhavarrás sajt sál Sarkad Udvar sashiko shiatsu smink smoothie sós stílus sütés sütiszappan szabadföldi szalaghímzés szappandesszert szappanok szappantan Székely SAL személyre szabottan szép szezámmag színek szövés szövőráma szövőszék tartósítás táska táskafül-karika tavaszi ünnepkör téli ünnepkör tészta textilfestés textilmunka Tilda tisztítószer tolltartó transzferálás UJB újrahasznosítás útibeszámoló ünnep valentin nap ványolt gyapjú városi élet varrás varrás technika vásár vásárfia vegyszermentesen vetemény vidéki életem video virágkonyha waldorf webdesign weblapkészítés woodloom szövőráma workshop zerowaste zöldturmix